Verklaringen

Verklaringen

Links treft u de resultaten van de zelftoets van leveranciers die u aantreft op deze pagina. Feitelijk beschouwd is een zelftoets (zie toelichting) het oordeel van de slager over zijn eigen vlees. Dat oordeel krijgt pas echt betekenis als dat wordt onderschreven door de bevindingen van een auditor (pagina Keurmerk) (en uiteraard ook de gebruikers van de dienst of het product). Als u zich voor FysioNetwerken heeft aangemeld kunt u (gebruikers vragen) ervaringen (te) delen, door te klikken op deze link en in de selectiebox categorie te kiezen voor het betreffende product. Voor een toelichting op versie 2.0 (deel A, B en C) kunt u terecht op deze pagina.


Verklaring Pinkroccade Healthcare in hoeverre mijnCaress versie 4.9 voldoet aan Versie 2.0 A. IBCW van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring Pinkroccade Healthcare in hoeverre mijnCaress versie 4.9 voldoet aan Versie 2.0 B. STOT van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring Pinkroccade Healthcare in hoeverre mijnCaress versie 4.9 voldoet aan Versie 2.0 C. GEBR van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring James Software in hoeverre JAMES v1.32.0.8434 voldoet aan Versie 2.0 A. IBCW van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring James Software in hoeverre JAMES v1.32.0.8434 voldoet aan Versie 2.0 B. STOT van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring James Software in hoeverre JAMES v1.32.0.8434 voldoet aan Versie 2.0 C. GEBR van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring De Heer Software BV in hoeverre G2 Paramedici versie 5.0 voldoet aan Versie 2.0 C. GEBR van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring UNIT 4 in hoeverre UNIT4 Cura versie 9.56 voldoet aan Versie 2.0 C. GEBR van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring World of Health B.V. in hoeverre Fysiomanager versie 2.0 voldoet aan Versie 2.0 C. GEBR van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring I&DT B.V. in hoeverre Curasoft Fysio 2.7 voldoet aan Versie 2.0 C. GEBR van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring NICE Software B.V. in hoeverre paraNice versie 4.21 voldoet aan Versie 2.0 C. GEBR van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring World of Health B.V. in hoeverre Fysiomanager versie 2.0 voldoet aan Versie 1.0 (offline) van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring VIR e-Care Solutions in hoeverre Ecaris Dossier, versie 3.0 voldoet aan Versie 1.0 (offline) van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring I&DT B.V. in hoeverre Curasoft Fysio - versie 1.13 voldoet aan Versie 1.0 (offline) van het Programma van Eisen Fysio-EPD.


Verklaring WinBase Groep in hoeverre Incura Fysio-EPD versie 1.0 voldoet aan Versie 1.0 (offline) van het Programma van Eisen Fysio-EPD.

 

Deze site maakt geen gebruik van tracking cookies    -    © KNGF 2011 - 2020    -   Privacy Statement